Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

. Ο πόλεμος εναντίον του Χριστιανισμού μαίνεται στον μουσουλμανικό κόσμο. Το pentapostagma.gr συγκέντρωσε για εσάς συγκλονιστικά στοιχεία από πρόσφατα γεγονότα, που φανερώνουν τον πόλεμο και τους διωγμούς εναντίων των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με νομοθετικό διάταγμα στην Σαουδική Αραβία όλες οι χριστιανικές εκκλησίες θα πρέπει να καταστραφούν! – οι τζιχάντ της Νιγηρίας προτίθενται να πραγματοποιήσουν νέες ενέργεις οι οποίες θα εμπνεύσουν τον φόβο των Χριστιανών εναντίον της δύναμης του ισλάμ με την απαγωγή των γυναικών τους!

Αμερικανοί δάσκαλοι στη Μέση Ανατολή δολοφονήθηκαν επειδή αναφέρονταν και δίδασκαν για τον Χριστιανισμό – οι εκκλησίες καταργήθηκαν ή/και βομβαρδίστηκαν και μοναχές τρομοκρατήθηκαν από οπλοφόρους μουσουλμάνους συμμορίτες. Αυτά τα στοιχεία αποτελούν γεγονότα μόνο για τον μήνα Μάρτιο, και οι Χριστιανοί συνεχίζουν να βρίσκονται επί καθεστώς επιθέσεων, συλλήψεων και δολοφονιών για την πίστη τους στο Χριστό!!

Για να κατανοήσουμε γιατί αυτός ο ανελέητος διωγμός είναι σχεδόν άγνωστος στη Δύση, πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας τις ισχυρές μεροληψίες των διαπλεκόμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης – το BBC πιό συγκεκριμένα παραδέχτηκε ότι μπορεί να ευτελίσει τον Ιησού αλλά ποτέ τον Μωάμεθ!!

Δεν προξενεί, λοιπόν, καμία έκπληξη η ένοχη σιωπή για τον πόλεμο που πραγματοποιείται κατά των Χριστιανών και του Χριστιανισμού – δεν πρέπει με τίποτα να πέσει η μάσκα της «ειρηνικής θρησκείας» του μουσουλμανισμού!!

Παρακάτω ακολουθούν ορισμένα σοκαριστικά στοιχεία διωγμών, τα οποία αφορούν μόνο στον Μάρτιο του 2012!! – και δυστυχώς εκτείνονται σε ολόκληρη την υφήλιο…

Αποστασία, Βλασφημία και Προσηλυτισμός: Θάνατος και Φυλάκιση

Αίγυπτος: Ένας Χριστιανός ο οποίος κατηγορήθηκε για την προσβολή του Μωάμεθ καταδικάστηκε σε ποινή έξι ετών φυλάκισης. Παρόλο που η προσβολή της θρησκείας αποτελεί πλημέλλημα σύμφωνα με τον Αιγυπτιακό νόμο, και η οποία τιμωρείται με ποινή που εκτείνεται από ένα μήνα μέχρι τρία έτη, ο δικαστής επέβαλλε διπλάσια ποινή ώστε να ευχαριστήσει τους μουσουλμάνους, μεταξύ των οποίων μία μάζα 2.500 μουσουλμάνων που προκάλεσαν χάος στην αίθουσα δικαστηρίου απαιτώντας την θανάτωση του Χριστιανού…

Με παρόμοιο τρόπο, καθιερώθηκε σε πανεπιστήμιο της Αιγύπτου ένα αντι-Χριστιανικό πρόγραμμα διδασκαλίας από μία οργάνωση η οποία «εξειδικεύεται στην αντίσταση κατά του Χριστιανισμού»— ώστε οι Μουσουλμάνοι να μην ασπαστούν ποτέ τον Χριστιανισμό και να μην τους μεταδίδονται «παραπλανητικές» πληροφορίες…

Ινδία: Μία νεαρή γυναίκα δέχθηκε βίαιη επίθεση και έξωση από το σπίτι της επειδή «τόλμησε να απευθύνει την ευχαριστία της στο όνομα του Χριστού για την θεραπεία της» σε ένα κυριαρχούμενο από μουσουλμάνους χωριό: οι γονείς βοήθησαν τους ισλαμιστές εξτρεμιστές να την χτυπήσουν μέχρι σχεδόνο να μείνει αναίσθητη!!!

Οι μουσουλμάνοι κάτοικοι του συγκεκριμένου χωριού έχουν καταφέρει να εκδιώξουν ακόμη και τις λιγοστές Χριστιανικές οικογένειες: επειτά από βίαιες επιθέσεις, χλευασμούς και δημόσιους εξευτελισμούς μόλις 5 από τις αρχικά 25 οικογένειες κατοικούν πλέον στο συγκεκριμένο χωριό….

Ιράν: Οι αρχές του Ιράν συνέλαβαν 12 Χριστιανούς που ζούν στην πόλη Isfahan, η οποία αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, σε μία κίνηση η οποία δείχνει να υπονοεί την προσπάθεια παραδειγματισμού, και την αποτροπή επίσκεψης των μουσουλμάνων στις Εκκλησίες …. Ανάμεσα στους Χριστιανούς που συνελήφθησαν συμπεριλαμβάνεται και ένας άνδρας ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του στις 2 Μαρτίου, χωρίς καμία περαιτέρω δικαιολογία ή επεξήγηση…

Ιράν: Αμερικανός δάσκαλος βρήκε τον θάνατο από σφαίρα 18-χρονου μαθητή σε ιδιωτική Χριστιανική Ακαδημία. Ο άτυχος δάσκαλος ήταν ένας πολύ αφοσιωμένος Χριστιανός ο οποίος υμνούσε συχνά τον Χριστιανισμό και προσευχόταν μέσα στην αίθουσα, και οι φίλοι του στην Washington των Η.Π.Α δήλωσαν ότι το ευαγγελικό του πνεύμα ήταν αυτό που τον οδήγησε να διδάξει στο Ιράκ….

Τα συγκεκριμένα γεγονότα δεν είναι τα μοναδικά. Πολλές επιθέσεις σε εκκλησίες και συνεχείς διωγμοί εναντίον μειονοτικών Χριστιανικών πληθυσμών δείχνουν ξεκάθαρα την φύση του μωαμεθανισμού και το μίσος των μουσουλμάνων απέναντι στους Χριστιανούς και τον Χριστιανισμό….

ΠΗΓΗ:http://www.agioritikovima.gr/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s