About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

63 σκέψεις σχετικά με το “About”

  1. Σας παρακαλω πολυ οπως αναιβασατε περσυ την ακολουθια της ανακομιδης λειψανων Αγιου Γεωργιου του Τροπεοφορου να την αναιβασετε και φετος στο τυπικο ακολουθιων αλλα να τη γραψετε οπως ψαλλετε στους πανηγυριζοντας ναου επειδη πεφτει η ημερα Κυριακη 3 Νοεμβριου. Δηλαδη εννοω εις τον εσπερινο στους πανηγυριζοντας ναους φετος σε παρακαλω και τα ανοιξανταρια π.χ Στοιχηρα προσομια 2 αναστασιμα και 6 του Αγιου Γεωργιου. Δοξα του Αγιου και νυν του ηχου η τις μη μακαριζειν σε που ειναι το κανονικο, προφητιες. Λιτη , αποστιχα 1 το αναστασιμο και τα αλλα του αγιου. Δοξα του αγιου και νυν το του ηχου η το σαλπισωμεν ( στα και νυν δεν ξερω πως γινεται σοτυς πανηγυριζοντας ναους εν κυριακη γι αυτο σε λεω ) Απολυτικια αναστασιμο, ως ηλιος εμψυχως δοξα το ιδιο και νυν θεοτοκιον…. και ως εξης και η θεια λειτουργια πως τελειται σοτυς πανηγυριζοντας ναους. Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω α και τα εγκωμια του Αγιου Γεωργιου αν ειναι δυνατον. Σε παρακαλω ομως να τα αναιβασεις στο τυπικο ακολουθιον μεχρι της 20 του μηνος αλλα οπως ειπα μονο για τους πανηγυριζοντας ναους θα αναιβασεις για της Κυριακης αλλα ανεβασε σε ξεχωριστη σελιδα και της πανηγυρεος. Σε ευχαριστω και επλιζω να καταλαβες τι θελω και να μπορεσεις να το κανεις. Ο θεος μαζι σου να σε ευλογει σε αυτο το εργο που κανεις.

  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ …. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΧΕΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΑΚΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΝΕΛΙΠΩΣ ΤΟ SITE ΣΑΣ , ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  3. Καλησπέρα! συγχαρητήρια για το έργο που επιτελείτε! θα ήθελα να αναρτήσετε και εφέτος όπως κάθε χρόνο την ακολουθία ανακομιδής λειψάνων Αγίου Γεωργίου εσπερινό και θεία λειτουργία αλλά και τα εγκώμια του Αγίου τις 3 στάσεις. Ευχαριστώ ο κύριος να σας ενδυναμώνει να συνεχίσετε το έργο σας. Εάν είναι δυνατό εφέτος να αναρτηθούν μέχρι τις 20 Οκτωβρίου γιατί μετά θα αρχίσουμε τις πρόβες για να τα ψάλλουμε στις 3 Νοεμβρίου.

  4. Σασ συγχερο και σασ ευχαριστο πολυ για τησ λειτουργιεσ που ανεβαζετε που εμενα προσοπικα με βοηθουν παρα πολυ θα ηθελα να σασ παρακαλεσω αν σασ εινε ευκολο
    να ανεβαζετε τησ θειεσ λειτουργιεσ του σαββατου θα σασ ειμαι ευγνωμων ο Θεοσ να σασ εχει καλα
    Φιλιπποσ

  5. Σε ευχαριστώ που έψαξες να βρείς τα εγκώμια του Αγίου και την ακολουθία των χερετισμών αλλα δεν ενοούσα μονο τη 3 στάση αλλα όλες τις στάσεις α,β,γ των εγκωμίων και εάν υπάρχουν ευλογητάρια και την ακολουθία των χερετισών με όλα τα τροπάρια που λέγοντε όχι μονο τους στίχους των χερετισμών. Εάν μπορείς κάνε ένα καλό και διορθωσέτα και βρες τα όπως σου ζητάω αλλιώς δεν πειράζει.

  6. Σας παρακαλώ να αναρτήσετε τον εσπερινο των Χριστουγεννων που τελείται το απόγευμα της 24 Δεκεμβρίου σε μεγάλους ναούς χοροστασία αρχιερέος.

  7. Συγχαρητήρια για το έργο που επιτελείτε!!! Δεν ξέρω άν θα ήταν εύκολο για εσάς να αναρτήσετε τον Όρθρο και Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου για τις 27/5/2015.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

  8. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  9. Καλησπέρα και ευλογημένη. Ευχαριστώ από καρδιάς για τις αναρτήσεις των Ιερών Ακολουθιών που βοηθούν όλη την οικογένειά μου να συγκεντρωνόμαστε και να τις μελετάμε καλύτερα. ¨Οντως έχει σταματήσει η ανάρτηση των ακολουθιών όπως πριν που ήταν για μας πολύ πιο βολική. Τώρα πηγαίνουμε δεξιά στην σελίδα και συμπληρώνουμε στο πεδίο ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ την ημερομηνία της Ακολουθίας που επιθυμούμε να κατεβάσουμε με την μορφή π.χ. ΙΟΥΛΙΟΣ 9. Παρακαλώ πολύ στείλτε μου στο e mail μου κάποια δική σας ηλεκτρονική διεύθυνση που θέλω να επικοινωνήσω μαζί σας ιδιωτικά σχετικά με υλικό που έχω εάν σας ενδιαφέρει για να ανεβάσετε. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Ο Θεός και η Παναγιά μαζί σας.

  10. Εδω και κάποιους μήνες κυκλοφορεί η φήμη, ότι σε περιοχή ευθύνης της ΙΜ Φθιώτιδος,ανευρέθη κατόπιν οράματος το λείψανο ή λειψανα ονομαστών Αγίων. Προσωπικά το ανέγνωσα σαν είδηση ημέρας σε τοπικό σάιτ.Αλλά πρό λίγων ημερών συνεζητήτο το γεγονός σε ομάδα προσκυνητών, ΑΓΝΏΣΤΩΝ μεταξύ των, στη Ι Μ Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια.Δεν θα αναφερθώ στα σχόλιά τους,αλλά ερωτώ, πραγματικά γνωρίζει κάποιος, κάτι με το θέμα ; ΟΧΙ ΦΗΜΕΣ- ΟΧΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΆ. Το θέμα ειναι τρομερά σοβαρό, αν ισχύει κάτι τετοιο!!!!!! ΗΛΙΑΣ

  11. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΘΡΟ ΚΑΙ Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ 20-10-15(Μνήμη τοῦ Ἁγίου Μεγαλομάρτυρας Ἀρτεμίου,
    τοῦ Ὁσίου καὶ θεοφόρου Πατρός, ἡμῶν Γερασίμου,
    καὶ τῆς Ὁσίας ἡμῶν Ματρώνης, τῆς Χιοπολίτιδος) ;
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΛΟΓΙΑ.ΧΑΙΡΕΤΕ ΕΝ ΚΥΡΙΩ ΠΑΝΤΟΤΕ.

  12. Καλησπέρα σας.Έφτιαξα μία σελῖδα στο wordpress με παρόμοιο θέμα( The Nuntius Theme).Ήθελα να σας ρωτήσω πῶς γίνεται να βάλω κάποιες κατηγορίες θεμᾶτων στην δεξιά στῆλη όπως έχετε κάνει εσεῖς.Γιά παράδειγμα το ημερολόγιο,τις κατηγορίες,τα απομνημονεύματα κ.τ λ.Εῦχαριστῶ και συγχωρήστε με για την όποια αναστᾶτωση.Ο Κύριος ημῶν Ιῆσούς Χριστός να σας ενισχῦει και εῦλογεί πάντα.
    Είρῆνη πάσι.

    1. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΕΥΛΟΓΙΑ
      Για το ζήτημα της πρόσθεσης θεμάτων θα πάτε στον πίνακα ελέγχου και στην αριστερή στήλη ακριβώς υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε από τις κατηγορίες είτε πολυμέσα, είτε εργαλεία, είτε ρυθμίσεις είτε χρήστες είτε εμφάνιση αυτό που θα θέλατε. Είναι εύκολο, θα το διαπιστώσετε και μόνος σας. Αν πάλι κάτι δεν εμφανίζεται, τότε μπείτε στο google.gr, γράψτε αυτό που θέλετε να προσθέσετε και θα σας δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες.

  13. Καλησπερα σας. Ευχαριστουμε για τις αναρτησεις. Εχω εκτυπωσει αρκετες ακολουθιες απο δω. Ομως για παραδειγμα η ακολουθια της Κυριακης ειναι 70 σελιδες περιπου Ενω σε αλλο site ειναι μονο 15 με 17 σελιδες…..( Ανεβαινει πολυ το κοστος και στη μελετη ειναι κουραστικο να εχεις τοσες σελιδες ). Αν μπορειτε να μας βοηθησετε πανω σ αυτο. Ευχαριστω πολυ και καλη Σαρακοστη.

    1. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
      Για το πρόβλημα που αναφέρεστε, το καλύτερο είναι ή να εκτυπώσετε από το κείμενο που είναι σε μορφή pdf ή να το επεξεργαστείτε στο δικό σας word και να αφαιρέσετε ότι θεωρείτε ότι περισσεύει. Δυστυχώς στα δωρεάν blogs δεν δίνονται όλες οι δυνατότητες.

  14. Καλησπέρα… Ποιο προγραμμα μου λείπει και μου κόβονται γράμματα όταν μπαίνω να δω την σειρά σε μια λειτουργια?Παρακαλώ την βοήθεια σας..

    1. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
      Το πιο πιθανό για το πρόβλημα που δημιουργείται να είναι θέμα φυλλομετρητή (browser). Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ειδικό πρόγραμμα για το διάβασμα μιας ανάρτησης.Αν πάλι συνεχίζεται το πρόβλημα μπείτε στη σελίδα της google και διατυπώστε το πρόβλημα> σίγουρα θα υπάρχουν πιο ειδικοί να βοηθήσουν.

  15. Καλησπερα σας..Ευχαριστουμε για τις αναρτησεις..Εχω εκτυπωσει αρκετες ακολουθιες…εσπερινους κλπ..Ομως το κειμενο ειναι πολυ απλωμενο και εκει που θα χρειαζοταν 20 σελιδες γινονται 70..πχ η ακολουθια της Κυριακης. Μπορουμε να κανουμε κατι πανω σ αυτο ? Μανος Κ.

    1. Χαἰρετε.Στο τἐλος κἀθε ακολουθἰας πατἠστε πἀνω στα κὀκκινα γρἀμματα που υπἀρχουν.Θα σας μεταφἐρει στο pdf της ακολουθἰας το οποἰο ειναι συνἠθως 20 με 22 σελἰδες.Καλἠ δὐναμη σε ὀλους μας.Καλἠ μετἀνοια να ἐχουμε.

  16. Καλησπερα σας …χρονια πολλα Χριστος ανεστη!!! Ευχαριστουμε για την πολιτιμη βοηθεια σας….υπαρχει η αυριανη λειτουργεια 9-5 ; ευχαριστω και παλι….

  17. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

  18. Σας παρακαλώ οπως προσθεσετε Oρθο και Θεία Λειτουργία Κυριακής προ της Υψώσεως,(2016), καθώς και Εσπερινό Κυριακής μετά την Υψωσιν (20160

    1. Υπάρχει ήδη αναρτημένη στην παρακάτω διεύθυνση: https://agioskosmasoaitolos.wordpress.com/2015/09/07/%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CE%B3%CE%B9-61/
      Ο Απόστολος και το Ευαγγέλιον είναι από την ιδιαίτερη ακολουθία των αγίων<. Αν θελήσει κάποιος να ακολουθήσει το τυπικό της ημέρας τότε η τάξις είναι: Ἀπόστολος: Σαββάτου μετά τήν Ὕψωσιν· «Βλέπετε τήν κλῆσιν ὑ­μῶν…» (Α΄ Κορ. α΄ 26-31, β΄ 1-5), ζήτει τοῦτον τῷ Σαββάτῳ ιβ΄ ἑ­β­δο­μάδος Ἐπιστολῶν.

      Εὐαγγέλιον: Ὁμοίως· «Ἐγώ ὑπάγω, καί ζητήσατέ με…» (Ἰω. η΄ 21-30), ζήτει τοῦτο τῇ Παρασκευῇ δ΄ ἑβδομάδος Ἰωάννου.

      Εἰς τό Ἐξαιρέτως: «Ἄξιόν ἐστιν…».

      Κοινωνικόν: Τῆς ἡμέρας· «Μακάριοι οὕς ἐξελέξω…».

      «Εἴδομεν τό φῶς…» κτλ.

  19. Καλησπερα σας…Ευχαριστουμε και παλι για τις ακολουθιες που ανεβαζετε…Μια μικρη διορθωση…Η 9η ωδη «Μυστηριον ξενον» στην Τιμιωτερα εχει στιχο «Μεγαλυνον ψυχη μου…» για την περιοδο που ψαλουμε καταβασιες Χριστος γενναται..Επισης στο σημερινο αποστολο ελειπε η τελευταια λεξη. Ευχαριστουμε θερμα Καλες γιορτες..!!!

  20. ΟΝΟΜΑΖΟΜΕ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΙΟ ΟΡΘΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 2015 ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΙ ΤΟΥΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΗΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΕ…

  21. Παρακαλούμε τους αγαπητούς αδελφούς μας από τον ιστότοπο να εκδώσουν σε μορφή doc τα λειτουργικά κείμενα για τους μαθητές και μαθήτριες των αναλογίων μας για την εξυπηρέτηση των ενοριών μας και για εξοικονόμηση χαρτιού των φυλλαδίων. Με αγάπη Χριστού, από το Φροντιστήριον Εκκλησιαστικής Υμνωδίας Ι. Μ. Ρόδου: http://ront-ekklisiastikis-ymnodias.webnode.gr, π. Αμφιλόχιος Πίκιας.

  22. ΠΑΤΕΡΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΕ ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ
    ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΠΙΟ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
    Για το αίτημά σας, μπορείτε να αντιγράψετε στο word τα κείμενα των ακολουθιών. Με αυτόν τον τρόπο έχετε την δυνατότητα να τα επεξεργστείτε και να εκτυπώσετε ότι χρειάζεστε. Αν πάλι τα θέλετε σε μορφή doc στείλτε μας ένα e-mail και θα σας αποστείλουμε τις ακολουθίες που χρειάζεστε.
    ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
    ΣΕ ΣΑς ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ

    1. Ευχαριστούμε για την γρήγορη σας απάντηση σας και αν είναι δυνατόν στο e-mail μου που σας κοινοποίησα στην αίτηση μου. Σας ευχαριστούμε θερμά και αντευχόμεθα μαζί με τους μαθητές του Φροντιστηρίου μας. π. Αμφιλόχιος ΠΙΚΙΑΣ.

  23. Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ (εάν είναι εφικτό αυτό), να ανεβάσετε τον Όρθρο και Θεία Λειτουργία του Σαββάτου 17/6/2017. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  24. Είναι μήπως εύκολο να ανεβάσετε Όρθρο και Θ. Λειτουργία των Κυριακών 20 και 27 Αυγούστου 2017; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    1. ΧΑΙΡΕΤΕ ΕΝ ΚΥΡΙΩ ΠΑΝΤΟΤΕ
      Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι σε μια πρώτη έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο. Το μόνο που βρέθηκε είναι η μετάφραση του Μεγάλου Κανόνος στην παρακάτω διεύθυνση: http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/prayers/service_great_canon_translation.htm.
      ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ

  25. Ευχαριστούμε πολύ για την Προσφορά σας σε όλους μας. Είναι πολύτιμη! Δεν βλέπω τις ακολουθίες των επόμενων ημερών 23, 24, 25 Μαρτίου 2018. Δεν έχουν αναρτηθεί ή δεν τις ψάχνω σωστά ; Ευχαριστώ, καλό αγώνα και καλή Ανάσταση !

  26. Μήπως αντί τις ημερομηνίες ανάρτησης των κειμένων (για Όρθρους και Εσπερινούς ) να εμφανιζόταν όπως παλιά σε πια ημερομηνία αναφέρεστε ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να είστε ευλογημένοι για το έργο σας.

  27. Ενδεχομένως να σας πικραίνουμε με τιςπαρατηρήσεις μας,ενώ είμαστε »έξω απο τον χορό»,αλλά πριν αλλάξετε »look» ευρίσκαμε αμέσως την επιζητούμενη ακολουθία .Τωρα ατυχώς πρέπει να ψάχνουμε,να ψάχνουμε………

  28. Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας στη διακονία μας! Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι εφικτή και η τηλεφωνική μας επικοινωνία! Ευχαριστώ πολύ!
    Χρόνια πολλά και ευλογημένα!
    Πάτερ Ανδρέας

  29. Παρακαλώ θα ήταν εύκολο να μας ανεβάσετε των όρθρο και την θεία λειτουργία του Σαββάτου 25/1/2020? σας ευχαριστούμε εκ τον προτέρων.

Σχολιάστε

Τώρα σας συμβουλεύω να κάμετε από κομβολόγι μικροί και μεγάλοι και να το κρατήτε με το αριστερό χέρι, και με το δεξιό να κάμνετε τον σταυρόν σας και να λέγετε: Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ και Λόγε του Θεού του ζώντος, διά της Θεοτόκου και πάντων των Αγίων ελέησόν με τον αμαρτωλόν και ανάξιον δούλον σου.