11 σκέψεις σχετικά με το “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ”

  1. Ωραία είναι όλα αυτά, αλλά γενικά επικρατεί μια χλιαρότητα για όλα τα προβλήματα της Ρωμιοσύνης, και τα της πανδημίας, και οι βλασφημίες, ρητές και άρητες κατά της Θείας Χάριτος.
    Είμεθα υπό διωγμό.
    Μία αίρεση καινούρια είναι αυτή που βλασφημεί την Θεία Χάρη και την Θεία Κοινωνία, και τίς Άγιες εικόνες, και το χέρι του Ιερέως, κλπ κλπ, ως ανίκανα να εξουδετερώςουν κάθε μολυσμό μέσα στο πλαίσιο του Ιερού Ναού.

    1. ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΑΤΝΗ ΠΟΥ ΕΓΕΝΝΗΘΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΣ ΛΑΜΨΗ ΤΟΝ ΝΕΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΕΥΗΜΕΙΑ . ΠΙΣΤΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΕΥΧΕΤΗΣ ΕΝ ΚΥΡΙΩ ΠΑΤΕΡ ΑΝΔΡΕΑΣ. ΧΡΟΝΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ.

      1. Ευλογείτε. Έτη πολλά και ευλογημένα. Καλή και δημιουργική- διακονικό χρονιά. Ο Θεός να σας χαρίζει υπομονή και πίστη πολλή, πατέρα Ανδρέα. Ευχαριστίες πολλές για τις θερμές ευχές σας.

  2. Χαίρετε! Χρόνια πολλά και ευλογημένη χρονιά!
    Θα ήθελα να παρατηρήσω ότι η νέα σελίδα, δεν είναι, τουλάχιστον για εμένα, τόσο εύχρηστη όσο η προηγούμενη.
    Ευχαριστώ για όσα μας προσφέρετε!

  3. Θα σας παρακαλούσαμε να αναρτήσετε τους όθρους και τις θείες λειτουργίες μας έχουν λείψει σας ευχαριστώ

  4. Χαίρεται
    Είμαι πολύ στενοχωρημένη εδώ και πολύ καιρό γιατί δεν ανεβάζετε τον Όρθρο των Κυριακών και των εορτών
    Τί συμβαίνει;
    Έχει και άλλη σελίδα «melodos»αλλά όχι τόσο εύχρηστη

  5. Είμαστε πολύ λυπημενοι που δεν μπορούμε να βρούμε τους ορθρους
    Παλιά ήταν πολύ εύκολα
    Τι συμβαίνει; την Κυριακή δεν μπόρεσα καν να το ανοιξω

    1. Καλημέρα. Δεν ανοίγουν τα αρχεία; Μήπως έχετε καταργήσει το acrobat reader; Επειδή πάντα τα δοκιμάζω, όλα φαίνονται να δουλεύουν σωστά. Αν τώρα μιλάτε για το γεγονός ότι τα κείμενα είναι πλέον μόνο σε pdf, το συζητάμε. Δεν είχα πρόθεση να το αλλάξω, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν με άφηνε να ανεβάζω εύκολα και τα κείμενα. Έτσι αναγκάστηκα να τα ανεβάζω μόνο σε pdf. Συγχωρέστε με αν σας δημιούργησα, άθελά μου πρόβλημα.

Σχολιάστε