Πολλοί νέοι ζητούν πλέον να παντρευτούν Εκκλησιαστικά στην Ι.Μ. Κατάγκας (ΦΩΤΟ)

gamoi katagas 7

Πολλές ευλογίες δεχόμαστε και ζούμε από τον Πανάγαθον Θεόν και πολλές φορές μένουμε έκπληκτοι μπροστά σ’ αυτά τα γεγονότα που μας ξαφνιάζουν.

Πολλοί ζητούν να γνωρίσουν την αλήθεια, και εμείς θα πρέπη ν’ άμαστε ειλικρινείς και σταράτοι απέναντι τους, γιατί η αλήθεια εκτός Εκκλησίας όσο και να φαίνεται, ότι μας εξυπηρετεί και βοηθάει, κατόπιν ξεφυτρώνουν πολλές δυσκολίες.

Ευρίσκονται άνθρωποι που ζουν μέσα σ’ ένα ψεύτικο κόσμο και εμείς θα πρέπη να τους βοηθήσουμε με ειλικρίνεια και αγάπη, αλλά αφού πρώτα τους οδηγήσουμε μέσα στην Εκκλησία που υπάρχουν τα ψυχοσωτήρια φάρμακα δηλ. τα άγια Μυστήρια της Εκκλησίας, και έκει ξεκαθαρίζει ο άνθρωπος.

Χρόνια τώρα σπέρνεται ο λόγος του Θεού, και πολλές φορές αναρωτιόμασταν μήπως-μήπως κάπου δεν τα λέμε καλά, και έρχεται τώρα η απάντησης και παίρνουμε κουράγιο. Και άλλοτε το γράψαμε, πως μετά από μεγάλο διάστημα άρχισαν πλέον οι Ιθαγενείς να θέλουν να ευλογούν την ζωήν τους με το μυστήριο του γάμου.

Προχθές το Σάββατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κατάγκας κ. Μελέτιος ευλόγησε στο Λουμπουμπάσι δύο γάμους νέων ανθρώπων και ζητούν άλλοι περί τους τριάντα αυτόν τον καιρό να τους ευλογήσουμε τον γάμον τους, και παιδιά νέοι και νέες που τελειώσανε πλέον τις σπουδές των, εργάζονται και έχουν μέλλον, όχι μόνο γι’ αυτούς, αλλά για την Εκκλησία την ίδια, γιατί είναι πιστά παιδιά με ζωή καθαρή, και για μας είναι η ελπίδα μας και το μέλλο μας, ότι αυτοί ανθρωπίνως θα βοηθήσουν την Εκκλησία, μακάρι ο πόθος μας να γίνη και πραγματικότης.

gamoi katagas 1

gamoi katagas 1

gamoi katagas 1

gamoi katagas 1

gamoi katagas 1

gamoi katagas 1

gamoi katagas 1

gamoi katagas 1

gamoi katagas 1

gamoi katagas 1

gamoi katagas 1

gamoi katagas 1

gamoi katagas 1

gamoi katagas 1

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s