ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΘΕΟΥ; ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ 2018

 

      Μετά τις πυρκαγιές στις 23 Ιουλίου 2018, παραμονή της επετείου αποκατάστασης της νεότερης «δημοκρατίας» στην Ελλάδα, και των πλημμυρών μετά 3 και 6 ημέρες, η σκέψη όλων πρέπει να είναι στα θύματα και τη στήριξη, υλική και πνευματική, των επιζώντων.  

        

     + Πρέπει ψύχραιμα να αντιμετωπισθεί η παρούσα κατάσταση αλλά και να εξαχθούν τα κατάλληλα συμπεράσματα για το μέλλον… από ανθρώπους βέβαια που ενδιαφέρονται για την πατρίδα…

      + Πρέπει να καταστρωθούν σχέδια από ειδικούς και πολυτάλαντους ανθρώπους, που να λειτουργούν σε μόνιμη βάση απερίσπαστοι και ανεξάρτητοι από τους πολιτικούς και τους τυχοδιώκτες κομματικούς των, για να μπορούν να ανταποκριθούν σε πολύ πιο κρίσιμα από τα πρόσφατα περιστατικά.

         Αποκαλυπτικός ο καιρός της 26ης Ιουλίου στην Αθήνα:

       + Πρέπει να ξέρομε ότι στη ζωή αυτή δεν μπορούν να αποφευχθούν οι πειρασμοί και οι δοκιμασίες. Αλλά δεν είναι απλή δοκιμασία να καίγονται οι άνθρωποι ζωντανοί. Μεμονωμένα περιστατικά γίνονται, αλλά σπανίως, ενώ η συμφορά της 23ης Ιουλίου δηλώνει εγκατάλειψη Θεού! Έτσι γνωρίζεται και στους ξένους ότι η σημερινή Ελλάδα δεν έχει στην πράξη τη δύναμη της Ορθοδοξίας, εκτός εξαιρέσεων. Και δεν την έχει διότι δεν αγαπά τον Χριστό. Και δεν αγαπά τον Χριστό γιατί δεν θέλει να τηρεί τις εντολές Του. «Ο έχων τας εντολάς Μου και τηρών αυτάς, εκείνος εστίν ο αγαπών Με». (Ιω. 14:21).

         Οι Έλληνες εξέλεξαν άθεο πρωθυπουργό να τους σώσει από την οικονομική πολιτική των προκατόχων του, και αυτός όχι μόνο δεν μπόρεσε το παραμικρό να διορθώσει, επιβεβαιώνοντας ότι «χωρίς Εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν» (Ιω. 15:5), αλλά προχώρησε στη νομιμοποίηση του Σοδομισμού ως δήθεν πολιτική ενέργεια, ανατρέποντας θείο δίκαιο αιώνων και δημιουργώντας την αιτία εγκατάλειψης υπό του Θεού.

          Η εγκατάλειψη του Θεού, που έρχεται στους αμαρτωλούς μετά την πάροδο του χρόνου μετανοίας που τους έχει δοθεί, φαίνεται τώρα ότι πιάνει όχι μόνο το άθεο κυβερνητικό επιτελείο, αλλά και όλο σχεδόν το Ελληνικό κράτος. Αυτό φάνηκε με το θέμα της ονομασίας των Σκοπιανών, κατά το οποίο η κυβέρνηση ακόμα δεν κατάλαβε το παραστράτημά της γιατί ακριβώς όποιος δεν έχει τη χάρη του Θεού οδηγείται σαν υπνωτισμένος από δαίμονες! Συγχρόνως όμως ταλαιπωρείται και ο λαός.

        Να ληφθεί υπ’ όψιν ότι υπάρχει εχθρός του ανθρώπου δεδηλωμένος, ο οποίος «ως λέων ωρυόμενος περιπατεί ζητώντας κάποιον (αμελή) να καταπιεί». (1η Πέτ. 5:8). Και αυτός είναι πνεύμα, ο Διάβολος, δεν είναι άνθρωπος. Και επειδή είναι πνεύμα είναι πιο φοβερός όταν η αποτράβηξη της χάρης του Θεού από τους ανθρώπους του επιτρέψει να δράσει.

         Ο Διάβολος μπορεί άμεσα, ή έμμεσα μέσω πονηρών ανθρώπων, να ρίξει φωτιά από τον ουρανό! Το έκανε στον Ιώβ.[1] Θα το κάνει κατά την Αποκάλυψη ο ψευδοπροφήτης, με τη βοήθεια του διαβόλου, στα χρόνια Αντιχρίστου.[2] Ενώ μπορεί να δημιουργήσει πλημμύρες όπως όταν θέλησε να καταστρέψει το προσκύνημα του αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Μικρά Ασία, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί με την επέμβαση του αρχαγγέλου έγινε τότε το εν Χώναις θαύμα, που άνοιξε η γη και κατάπιε το ποτάμι.[3] Και όπως όταν θέλει να κάνει, γενικότερα, την Εκκλησία «ποταμοφόρητον», δηλ. παρασυρμένη από ποτάμια κατά την Αποκάλυψη.[4]

         Ο Θεός δεν τιμωρεί. Υπάρχουν όμως άνθρωποι, ενεργούμενα του διαβόλου, που χαίρονται με τις καταστροφές και αυτοί μπορεί να κάνουν ζημιά. Ένας πυρομανής στην Καλιφόρνια της Αμερικής έβαλε εννέα φωτιές λένε ειδήσεις των ημερών. Και δεν είναι «χόμπι», είναι δαιμονισμός η πυρομανία! Σκεφτείτε ότι τώρα υπάρχουν και τεχνητά μέσα όπως το HAARP το οποίο μπορεί εξ αποστάσεως να κάψει ολόκληρες χώρες διά μιας, να προκαλέσει σεισμούς, να ρίξει απότομα τη θερμοκρασία και άλλα… Ποιος μπορεί να σταματήσει όλους τους τρελούς που είναι πιθανόν να μας επιβουλευθούν παρά μόνο ο Θεός;  

Αυτό το αρχείο κειμένου:

https://www.imdleo.gr/diaf/2018/fires2018.pdf

Αντίστοιχη ιστοσελίδα:

https://www.imdleo.gr/diaf/2018/fires2018.html

                           17/30 Ιουλίου 2018

 της αγίας μεγαλομάρτυρος Μαρίνας

Λεόντιος Μοναχός Διονυσιάτης

[1] «πυρ έπεσεν εκ του ουρανού και κατέκαυσε τα πρόβατα και τους ποιμένας κατέφαγεν ομοίως».

[2] «και φωτιά κάνει να κατεβαίνει στη γη από τον ουρανό μπροστά στους ανθρώπους» (Αποκ. 13:13).

[3]  Γιορτάζεται στις 6 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο.

[4] «Και έβγαλε ο όφις από το στόμα του πίσω από τη γυναίκα, νερό σαν ποταμό, για να την κάνει να παρασυρθεί από τον ποταμό».

http://imdleo.gr/diaf/2018/fires2018.html

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s