Λες το όνομα του Ιησού Χριστού στην αμερικανική τηλεόραση; Κόβεσαι στον αέρα [βίντεο]

 

Εν έτει 2014, με ψηφιακές κλπ τηλεοράσεις, συμβαίνουν…περίεργα πράγματα: Με το που θα τολμήσει κάποιος να πει το όνομα του Ιησού Χριστού στην αμερικανική τηλεόραση, ξαφνικά (!!!) κόβεται στον αέρα!
Ή αλλιώς «χάνεται το σήμα», όπως μας λέει η παρουσιάστρια του CNN, επειδή ο Μπέντζαμιν Γουάτσον, αθλητής του μπέιζμπολ και δεδηλωμένος Χριστιανός, ανέφερε πως «η μόνη λύση για να αντιμετωπιστεί η βία [σ.σ αναφέρεται στα πρόσφατα γεγονότα του Φέργκιουσον] είναι ο Ιησούς Χριστός!!!»
Δείτε το βίντεο, για να καταλάβετε σε τι αντιχριστιανική ΧΟΥΝΤΑ ζούμε:

3 σκέψεις σχετικά με το “Λες το όνομα του Ιησού Χριστού στην αμερικανική τηλεόραση; Κόβεσαι στον αέρα [βίντεο]”

 1. Ωδές της Αγίας Τριάδος (ο Πατέρας)

  http://www.tlig.org/el/messages/1086/

  Αυτός που είπε κάποτε: «Να γίνει φως μέσα σου, φίλη Μου», Αυτός που γεμίζει τα πάντα χωρίς να περιορίζεται από τα όριά τους, σε προσκαλεί να αντικρούσεις καθετί κακό. Ο Βασιλιάς σου, ο Πλάστης σου και ο Νυμφίος σου, σου προσφέρει σήμερα ένα δείπνο μεγαλόπρεπο. Με γενναιοδωρία και απλοχεριά, εξουσιοδότησα με βασιλική διαταγή όλους τους αγγέλους Μου να πάνε από το Βορρά στο Νότο κι από την Ανατολή στη Δύση για να σας συγκεντρώσουν όλους και να σας αναγγείλουν ότι ο Τριαδικός Θεός σκοπεύει, με τρόπο που δεν εκφράζεται με λόγια, να μεταμορφώσει τη δημιουργία Του. Οι άγγελοι αυτοί φυλάνε το κατώφλι της Βασιλείας Μου.
  Αυτές θα είναι οι ημέρες κατά τις οποίες η ψυχή σου θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη και στολισμένη για τον Νυμφίο. Φανερώνω τα πλούτη και τη λαμπρότητα της Βασιλείας Μου και τη δόξα της μεγαλοσύνης Μου, που σου ανήκουν για να τα χαρείς. Κατεβαίνω στη γη, όπως σου είπα, ως Νυμφίος στις μέρες αυτές του σκότους και της καταχνιάς, της θλίψης και του πόνου, της καταπίεσης και των μεγάλων ταραχών, όπου οι δαίμονες αφήνονται ελεύθεροι να πάνε προς κάθε κατεύθυνση και να εξαπατήσουν όχι μόνο τους άθλιους και όσους δεν έχουν καθαρή καρδιά, αλλά και τους εκλεκτούς. Ω, μακάρια ανακαίνιση! Ω, μακάρια μεταμόρφωση! Αιχμάλωτοι σήμερα, αλλά ελεύθεροι αύριο…
  Σε βεβαιώνω ότι κι εσύ θα λάβεις μέρος στην πομπή γύρω από το θυσιαστήριο μαζί με τους αγγέλους και τους αγίους Μου, αν είσαι ανοιχτή στο θέλημά Μου και αφεθείς με τον τρόπο αυτό να οδηγηθείς στον βασιλικό Νυμφώνα του Βασιλιά, με συνοδεία αγγέλων και αγίων. Οι φύλακες στο κατώφλι της Βασιλείας Μου θα φωνάξουν τότε με μια φωνή:«Άνοιξε, πύλη, και υψώσου, ένδοξη θύρα, να μπει η νύφη! Ο Βασιλεύς της δόξης, ο Άρχων των εθνών που βασιλεύει αιώνια, ο Αγαπημένος της, προσμένει τη νύφη Του.»
  Αφού, λοιπόν, διαβείς το βασιλικό Κατώφλι, θα βρεθείς μπροστά στον Βασιλέα της δόξης, στο καταφύγιο της ζωής σου, στον πιο ωραίο. Πιστότητα και Αρχοντιά είναι τα εμβλήματά Του. Ο Νυμφίος σου, καθισμένος στον βασιλικό Του Θρόνο, με ένα χρυσό, αστραφτερό σκήπτρο στο χέρι Του, φορώντας τη λαμπρή στολή Του όλο χρυσάφι κα ζαφείρια – ένα θέαμα φοβερό – στο άκουσμα του βήματός σου θα σηκώσει το Πρόσωπό Του, και λάμποντας από μεγαλοπρέπεια θα πει:
  «Έλα σε Μένα και δέξου Με όπως θα σε δεχθώ κι Εγώ. Μέσα στην αγκαλιά Μου θα σε καλλωπίσω με μεγαλοσύνη και λαμπρότητα. Η οικεία γνώση του εαυτού Μου και η τιμή του Θεού σου θα γίνουν το ένδυμά σου, στολίζοντας την ψυχή σου και τελειοποιώντας την. Θα μετέχεις τώρα στους πνευματικούς μας γάμους, σε τούτη τη θεϊκή Ένωση κατά την οποία θα λάβεις ανείπωτες ευλογίες που υπερβαίνουν κάθε μακαριότητα.»
  Αν είσαι ανοιχτή στο θέλημά Μου, αυτό θα γίνει. Γενεά, μπροστά στα μάτια σου βάζω την Αγάπη Μου και μολονότι η Αγάπη Μου είναι ασύλληπτη για τον ανθρώπινο νου, έλα, στάσου για λίγο και συλλογίσου και μάθε ότι είμαι Θεός αλλά συνάμα και Πατέρας. Δεν χρησιμοποιώ σκληρές εκφράσεις, δεν είναι αυτός ο τρόπος με τον οποίο αναδεικνύω αγίους και μάρτυρες. Θρησκεία και αρετή είναι η γλυκιά Μου συνομιλία μαζί σου. Απευθύνω τις Ωδές Μου δίχως σπαθί στο πλευρό Μου. Τα θεία Μου μυστήρια είναι αξιαγάπητα και σου αποκαλύπτονται με έλαιο αγαλλίασης. Αν και είδα την αθλιότητά σου και γνώριζα τη μιζέρια της ψυχής σου, δεν απομάκρυνα το πρόσωπό Μου από σένα αλλά αντίθετα, σε θυμάμαι με αγάπη. Καλοσύνη και αγάπη είναι οι δρόμοι που διάλεξα για σένα, γιατί οι δρόμοι Μου είναι Αγάπη και Αλήθεια. Για να τιμήσω το Άγιο Όνομά Μου, ζωογόνησα την ψυχή σου, κόρη Μου, και συγχώρησα την ενοχή σου. Έβαλα στο πλευρό σου την αρετή και την ακεραιότητα για να είναι οι χαρούμενοι σύντροφοί σου. Για να χαίρεσαι κοντά Μου, αγαπημένη, και να βαδίζεις στην παρουσία Μου και μαζί Μου στη γη των ζωντανών, σου πρόσφερα τη δυνατότητα να κερδίσεις τη Σοφία και πρόθυμα έντυσα το σώμα σου με το υπερβατικό Μου Φως.
  Η Γραφή λέει: «Μακάριος είναι αυτός που εκλέγεις, που τον προσκαλείς μες στις αυλές σου για να κατοικεί.» 4 Πράγματι, γιατί όποιος έχει προσκληθεί δεν είναι πια μόνος. Όσοι ήταν μόνοι είναι τώρα ενωμένοι μαζί Μου και μακάριοι. Απαρνήθηκαν τον κόσμο, τους φίλους και τους συγγενείς τους, αποκολλημένοι για τη δική Μου δόξα. (Μου δίνει περισσότερη δόξα και δέχομαι περισσότερη τιμή όταν η αποκόλληση προέρχεται από ανθρώπους που ζούνε μέσα στον κόσμο, με τόσους πολλούς πειρασμούς να τους περιβάλλουν, αλλά με την ελεύθερη βούλησή τους γυρίζουν την πλάτη σε όλα αυτά τα κακά και πρόθυμα Μου προσφέρουν τη θέλησή τους.) 5
  ΑΡΧΩ

 2. ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΤΕΝΙΣΗ ΕΜΟΥ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΥ.
  ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.
  http://www.tlig.org/el/messages/1079/

  Σας δίδαξα όλους και σας υπενθύμισα αυτό που πάντοτε έλεγα: ότι δεν είμαι μόνο ο υπέρτατος Κυρίαρχος της ψυχής σας αλλά και ο Φίλος σας συγχρόνως, που σας επιτρέπει να μπαινοβγαίνετε στις αυλές Μου, να εκφράζεστε και να Μου δίνετε τη γνώμη σας, ακόμη και να βασιλεύετε μαζί Μου. Με τη χάρη σε ανύψωσα, για να γίνεις ένα κατά χάριν τέκνο όπως ο Λόγος είναι Υιός εκ γενετής…
  Άραγε μπορείς, εσύ που Με διαβάζεις, να πεις: «Έμαθα πώς να κατέχω τον Κύριο, Αυτόν που έγινε πατέρας μου και με έκανε να Τον γνωρίσω, χωρίς ποτέ να χάσει την υπερβατικότητά Του; Αυτός που περικλείει όλα τα δημιουργήματα και με το λαμπρό Του Φως τα γεμίζει όλα χωρίς να περιορίζεται από τα όριά τους, με κατέχει κι Αυτός και όλα τα κυβερνάει μέσα μου ώστε να είναι σύμφωνα με το θείο Του Θέλημα;» Όλα, ναι, όλα όσα πηγάζουν από Εμένα, περιστρέφονται γύρω από την θεϊκή Αγάπη.
  Όπως είπα προηγουμένως, για να μπορεί κανείς να προφέρει τα λόγια αυτά, πρέπει να λάβει ανεκτίμητη χάρη. Αν είσαι ανίκανος να προφέρεις τα λόγια αυτά, άφησέ τα όλα πίσω σου και έλα τώρα σε Μένα και μετανόησε! Ύστερα, άφησε το Άγιο Πνεύμα να κατέβει επάνω σου και να σε πλημμυρίσει με το Φως Του, μετατρέποντας την ψυχή σου σε Ναό…
  Α και τότε, πόσα θα σε εφοδιάσει, με χαρά! Θα στερεώσει μέσα σου το Θεμέλιο που σου δίδαξα: την αληθινή θεολογία που είναι η ενατένιση Εμού, του Θεού σου. Η ψυχή σου, γοητευμένη από την ενατένιση αυτή, θα πετάξει στα ύψη για να ατενίσει Εμένα το Θεό σου, σε βάθος. Και τότε, αρχίζει η Βασιλεία Μου μέσα σου. Το Άγιο Πνεύμα Μου, καθώς θα φυσάει πάνω σου τη μεταμορφωτική Του πνοή, θα αποκαλύπτει στο πνεύμα σου, βήμα προς βήμα, τις θεϊκές αλήθειες με τη βοήθεια της ίδιας της Σοφίας. Θα σου αποκαλύπτει όλα αυτά που οι φιλόσοφοι και οι σοφοί σας τα αποκαλούν μέχρι σήμερα μωρία και ανοησία. Με το Φως του Αγίου Πνεύματος, θα καταλάβεις και θα διακρίνεις το μεγαλείο της Αγάπης Μου, τον Θεϊκό εμπλουτισμό που μπορώ να εφοδιάσω την ψυχή σου και όλα όσα μπορείς να ωφεληθείς απ’ αυτόν. Εγώ θα σε καθαγιάσω ενώ Εμείς θα κατοικήσουμε σε σένα κι εσύ σ’ Εμάς. Όπως λέει η Γραφή: «Μείνατε εν εμοί, και εγώ εν υμίν». Θα αποτελέσεις μέρος της αληθινής Αμπέλου2.
  Ναι! Θα δώσω στην ψυχή σου τη χάρη του εαυτού Μου. Ερωτευμένος Εγώ, ο Θεός σου, είμαι μαζί σου. Ερωτευμένος σε σημείο, παρά την αδυναμία σου, να μπορώ να παραμείνω μέσα σου. Όσο περισσότερο εσύ θα στοχάζεσαι την Τριαδική Μου Αγιότητα, τόσο περισσότερο θα Με καταλαβαίνεις. Όσο περισσότερο θα Με γνωρίζεις, τόσο περισσότερο θα καθρεφτίζω την Εικόνα Μου μέσα σου.
  Και τότε, από τον Ουρανό, από τους Αγγέλους Μου και τους Άρχοντες των ανωτέρων ταγμάτων, θα ακουστεί μια δυνατή, μελωδική φωνή. Όλοι μαζί, με μια φωνή, θα ψάλλουν στον Ύμνο 3 δοξολογίες: «Το θεϊκό μυστήριο φανερώνεται ακόμη μια φορά με τη φανέρωση του άφθαρτου τρισάγιου Φωτός Του και την αποτύπωση της Εικόνας Του στην αγαπημένη ψυχή που Εκείνος διάλεξε για να της δώσει τη χάρη του εαυτού Του. Ω, τι ευεργεσίες προσμένουν τούτη την ψυχή! Ύμνος και δόξα στον Κύριό μας και τον Θεό μας!»
  ΑΡΧΩ.

 3. ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΟΥ
  ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

  http://www.tlig.org/el/messages/866/

  – Κύριε;

  – Εγώ Είμαι. Μπορώ να μείνω μαζί σου ακόμη και στην αθλιότητά σου. Κοίτα, κόρη Μου, προορίστηκες γι’ αυτήν την αποστολή για να αναγγείλεις τον Ύμνο της Αγάπης Μου, κι Εγώ, σαν κιθαρωδός, θα παίξω γλυκά μεσ’ από σένα το ένα άσμα μετά το άλλο για να τους κάνω όλους να Με θυμηθούν. Πες σε όλα Μου τα παιδιά που άκουσαν τον Ύμνο της Αγάπης Μου, ότι Εγώ, ο Γιαχβέ, ο Δημιουργός τους, είμαι ο φύλακάς τους. Αν παραμείνετε πιστοί σε Μένα, από τη Μηδαμινότητα θα οικοδομήσω ένα σπίτι στο Όνομά Μου. Μην τρέμετε τους δρόμους Μου και μη φοβάστε να Με πλησιάσετε – είμαι ο ουράνιος Πατέρας σας, τούτο στρέψτε λοιπόν το βλέμμα σας ψηλά και αφήστε τον Βασιλιά σας και Πατέρα όλων, να ετοιμάσει μέσα σας ένα αιώνιο ιερό. Τα Μάτια Μου κουράστηκαν να βλέπουν την προσβολή και τη βία που επικρατεί στον κόσμο επειδή τίποτα κακό δεν μπορεί να κληρονομήσει την Βασιλεία Μου. Τηρείτε τις Εντολές Μου και μην τις περιφρονείτε – αν τις ακολουθήσετε θα σας κρατήσουν όρθιους, κι αν έχετε τελείως εξαθλιωθεί ελάτε κοντά Μου και πείτε Μου:
  «Κοίτα Πατέρα, βλέπεις όλες τις κηλίδες της ψυχής μου; Δεν ήμουν σταθερός στην τήρηση των Εντολών Σου, όμως ξέρω, Πατέρα, ότι είσαι ελεήμων και γενναιόδωρος, από τα διδάγματά Σου μπορώ να διδαχθώ τη Σοφία. Δίδαξέ μου το Θέλημά Σου Γιαχβέ, δίδαξέ μου τις κρίσεις Σου. Έλα και ένωσέ με μαζί Σου Πατέρα, θύμισε στην άθλια ψυχή μου ότι κι εγώ είμαι κληρονόμος της Βασιλείας Σου. Αν και οι πειρασμοί μου είναι αναρίθμητοι, έχω εμπιστοσύνη στη Σωτήρια βοήθειά Σου.»
  Και θα σου απαντήσω, παιδί Μου:
  «Ευλογημένε, αχ! ευλογημένε της Ψυχής Μου – στη θύμηση και μόνο της δημιουργίας σου έκλαψα, έχυσα δάκρυα χαράς. Σε είχα βάλει στα σπλάχνα της μητέρας σου με μια καρδιά, για να ζήσεις και να μοιραστείς τη Δόξα Μου – μην απομακρύνεσαι τώρα… Άκουσα την προσευχή που είπες με αγνή καρδιά και σου λέω: είσαι πολύτιμος στα Μάτια Μου και τώρα, για χάρη της Αγάπης που έχω για σένα, γύρευε από σήμερα:
  αγάπη, ειρήνη και συμφιλίωση
  Δεν είσαι μόνος σου – είμαι πάντα μαζί σου και σ’ ευλογώ αδιάκοπα. »

  ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΩ ΜΕ ΟΡΓΗ;

  http://www.tlig.org/el/messages/44/
  Aκούστε αυτή την Kαρδιά που σας προσφέρει ο Θεός σας, μια Kαρδιά που ξεχάσατε και δεν γνωρίζετε πλέον, μια Kαρδιά που σας αγαπά και σας γυρεύει για να σας δώσει τη Zωή. Σταματήστε να κάνετε το κακό! Σταματήστε να επαναστατείτε εναντίον Mου! Φοβάστε το Nόμο Mου; O Nόμος Mου δεν είναι ένας νόμος ανταρσίας, είναι ένας Nόμος Eιρήνης και Aγάπης. Aκολουθήστε το Nόμο Mου, τηρήστε Tον και η σωτηρία θα είναι δική σας. H αδυναμία σας είναι ότι αγνοείτε τους Nόμους Mου. Φανατισμένοι από μόνοι σας, σε ανταγωνισμό με τον πλησίον σας, οι νόμοι σας είναι βασισμένοι πάνω στη βία οδηγώντας έτσι την ανθρωπότητα σε καταστροφή.

  Ω, παιδιά Mου, μήπως φύτεψα μέσα στην καρδιά σας το μίσος; H Ψυχή Mου είναι η Πηγή της Aγάπης και της ίδιας της Zωής και από Aυτήν δημιουργήθηκαν όλα.

  ΙΧΘΥΣ

  EIMAI H EΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
  ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΟΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

  http://www.tlig.org/el/messages/594/

  Ειρήνη σε σας. Είμαι ο Ιησούς, Είμαι η Ελπίδα, που γυρεύει ο κόσμος. Αυτή η Ελπίδα που γυρεύουν, είναι μέσα στις δυνατοτητές τους. Δεν έχουν παρά ν’ απλώσουν τα χέρια προς τον Ουρανό και να αναζητήσουν τα επουράνια αγαθά. Δεν έχουν παρά να Με αναζητήσουν κι Εγώ θα τους απαντήσω. Δεν κρύβω το Πρόσωπό Μου ούτε απομακρύνω τα Μάτια Μου απ’ αυτούς. Τα Μάτια Μου σας παρατηρούν όλους και προσέχουν το κάθε σας βήμα. Το Πνεύμα Μου πράγματι γεμίζει όλο τον κόσμο, για να φωτίσει αυτό το σκοτάδι και να δώσει ελπίδα σε κείνους που προχωρούν ψηλαφιστά μέσα σ’ αυτή την ατέλειωτη νύχτα.

  ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ
  http://www.tlig.org/el/messages/550/

  ΙΧΘΥΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s