ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ-ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΣΕΝΑ!

1Μέσα στην Αγία Γραφή, αναφέρονται πολλές εμφανίσεις αγίων Αγγέλων: Στην Παλαιά Διαθήκη χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσειςτού Αρχαγγέλου Ραφαήλ που εμφανίστηκε στον Τωβία (Τωβ. Ε΄:4-12, 22) και του Αγγέλου που εμφανίστηκε στους τρεις Παίδες » εν τη καμίνω». Στην Καινή Διαθήκη συναντούμε περισσότερες Αγγελοφάνειες: ο Αρχάγγελος Γαβριήλ εμφανίζεται στο Ζαχαρία (Λουκ. Α΄: 8-22) κι αργότερα στη Θεοτόκο κατά τον Ευαγγελισμό (Λουκ. Α΄: 26-38), στρατιά αγίων Αγγέλων το βράδυ της Γεννήσεως στους βοσκούς, Άγγελος ενισχύει τον Κύριο Ιησού Χριστό κατά την αγωνιώδη προσευχή Του στη Γεσθημανή, Άγγελο συναντούν οι Μυροφόρες στον Τάφο του Κυρίου μετά την Ανάστασή Του, Άγγελος παραστέκει στον Απόστολο Πέτρο όταν φυλακιζεται, και τον ελευθερώνει κ.α.
Πολλές φορές όμως και πιστοί Χριστιανοί με καθαρή καρδιά, έστω κι αν είναι ταλαιπωρημένοι από ανθρώπινες πτώσεις, έχουν αξιωθεί να δούν κάποια Αγγελοφάνεια στη ζωή τους, είτε σε όραμα, είτε σε όνειρο. Δεν είναι παιδικό παραμύθι η ύπαρξη ενός αγίου Αγγέλου που προστατεύει και συμπαραστέκεται σε κάθε Χριστιανό βαπτισμένο στο Όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Είναι ο φύλακας Άγγελος που δίνεται κατά το Βάπτισμα κι ακολουθεί τον άνθρωπο σε όλη του την ζωή μέχρι το θάνατό του και μέχρι να παρουσιάσει την ψυχή του ενώπιον του Αγίου Θεού.
Οι καλοί μας άγιοι φίλοι! Πολλές φορές όμως τους πικραίνουμε, όταν βλέπουν πως κάνουμε τα αντίθετα απ᾿ το θέλημα του Θεού και κινδυνεύει έτσι η σωτηρία μας…
Παρακάτω θα αναφερθούν μερικές απ᾿ τις πολλές εμφανίσεις Αγγέλων του Θεού που έχουν συμβεί στην εποχή μας.

«Κάνε υπομονή, όπως κάνω κι εγώ με σένα!»

Μιά γερόντισσα, αγία ψυχούλα, ζούσε στον Πειραιά μόνη της. Το μοναχοπαίδι της ακολούθησε το δρόμο του Μοναχισμού· αφιερώθηκε στο Θεό! Εκείνη δέχτηκε το γεγονός δοξάζοντας το Θεό για την τιμή που έκανε στο παιδί της και στην ίδια, παρ᾿ όλο που απόμεινε μόνη της. Επιπλέον δεν είχε και καλή υγεία· είχε άσθμα, που πολύ τη βασάνιζε και πολλές φορές έφθανε κοντά στο θάνατο.
Μ᾿ αυτόν τον αγώνα πέρασαν αρκετά χρόνια. Κάποτε ο Θεός, βραβεύοντας την πίστη και την αφοσίωσή της σ᾿ Εκείνον, παραχώρησε κι ανοίξανε προς στιγμήν τα μάτια της ψυχής της κι αξιώθηκε να δεί τον Άγγελο φύλακα της ψυχής της! Η φωτεινότητα και η θεία γλυκύτητά του γέμισαν με υπερκόσμια χαρά την ευλαβέστατη γερόντισσα. Τώρα είχε δεί με τα μάτια της ότι στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήταν μόνη. Έτσι, προσευχόταν πλέον με μεγαλύτερη πίστη και θερμότητα.
Όμως, η ασθένεια συν τω χρόνω θέριευε. Καί κάποτε, σαν αδύναμος άνθρωπος, λύγισε, χύνοντας πολλά δάκρυα μέσα στον πόνο της! Τότε, στη δύσκολη αυτή στιγμή, ξαναφάνηκε χαμογελαστός ο Άγιος Άγγελός της, έτοιμος να την ενισχύσει.
Η γριούλα όμως τον πρόφτασε και του είπε με πόνο:
– Άγιε μου Άγγελε, παρακάλεσε και συ τον Κύριο να με πάρει! Δεν αντέχω πλέον!
Καί εκείνος της απάντησε στοργικά, αλλά σταθερά:
– Πρέπει, γερόντισσα, να κάνεις λίγη υπομονή ακόμη.
Επειδή όμως εκείνη δυσκολευόταν να το δεχτεί, πρόσθεσε:
– Κι εγώ κάνω υπομονή τόσα χρόνια και κάθομαι κοντά σου, και στερούμαι τη χαρά του Ουρανού! Κάνε και συ λίγο ακόμη!
Όταν άκουσε αυτά τα λόγια του, εκείνη συγκλονίστηκε κι είπε μέσα απ᾿ την ψυχή της:
– Γενηθήτω το θέλημα του Κυρίου!

Ο Άγιος Άγγελος τότε, έπαψε να φαίνεται, αλλά η εμφάνιση και τα λόγια του άφησαν στη γριούλα μια απέραντη γαλήνη και μια θεία παρηγοριά. (Αυτό το γεγονός το εμπιστεύτηκε στο Μοναχό γιό της, όταν κατέβηκε μια φορά απ᾿ το Άγιο Όρος για να την επισκεφτεί.)
Αλήθεια, πόσο μεγάλη αγάπη έχουν και οι Άγιοι Άγγελοι για τον άνθρωπο! Άλλωστε, το έχει πεί κι ο Κύριος, πως όταν μετανοεί ένας αμαρτωλός άνθρωπος και μπαίνει στο δρόμο της σωτηρίας, χαρά γίνεται στον Ουρανο, και απ᾿ τους Αγίους, και απ᾿ τους Αγγέλους…

*Από το βιβλίο: «Μηνύματα από τον Ουρανό»

ΠΗΓΗ:http://www.agioritikovima.gr/diafora/theologikos-log/diafora/32768-emfanieis-agi%CE%BF

3 σκέψεις σχετικά με το “ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ-ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΣΕΝΑ!”

 1. ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

  Αναφορά σε λίγα από τα πολλά θαύματα που είδα από τον βασιλέα Ιωάννη, ο οποίος ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ έλεγε: «στο όνομα του Πατρός, του Υιού, του Αγίου Πνεύματος και της Υπεραγίας Θεοτόκου, παν πονηρό πνεύμα και ακάθαρτο, έξευγε από τον δούλο/η του Θεού ….». Κι έλεγε πάντα ο Ιωάννης: «αυτοί που επικαλούμαι σου κάνουν το θαύμα, όχι εγώ».
  ***

  Τόπος ευρύτερη περιοχή Χαλκίδας.

  Η κα Δώρα έδειξε στον Ιωάννη ένα καρκινοειδές γρομπαλάκι που εξείχε, στρογγυλό, μεγέθους φουντουκιού, που βρισκόταν δεξιά στο αριστερό της στήθος. Είχε πάει σε γιατρό προηγούμενη μέρα και είχε εμφανιστεί στην εξέταση. Ο Ιωάννης το σταύρωσε. Τοποθέτησε τον δείκτη του σε απόσταση περίπου 2 εκατοστών από το δέρμα με την υπόλοιπη παλάμη κλειστή. Ανέβαζε το δάκτυλο προς τα επάνω και την ίδια στιγμή ανέβαινε και το γρομπαλάκι κάτω από το δέρμα. Κάποια στιγμή λίγο παραπάνω ο Ιωάννης άνοιξε την παλάμη γρήγορα και το καρκινοειδές γρομπαλάκι εξαφανίστηκε. Η κα Δώρα πήγε πάλι στον γιατρό και στην εξέταση που επανέλαβε δεν φαινόταν τίποτα.

  Τόπος ευρύτερη περιοχή Επταλόφου Μεσογείων.

  Η δεσποινίς Φωτεινή ήρθε με ακτινογραφίες και χαρτιά γιατρού που έδειχναν καρκίνο- όγκο στο κεφάλι, εμφανιζόμενος ως μεγάλο εξόγκωμα πίσω από το αριστερό αυτί της. Ο Ιωάννης το σταύρωσε και το φύσηξε και μετά από λίγο εξαφανίστηκε. Η Φωτεινή πήγε πάλι στον γιατρό για την ίδια εξέταση και ο γιατρός είπε ότι έγινε θαύμα.

  Τόπος ευρύτερη περιοχή Επταλόφου Μεσογείων.

  Η μητέρα της δεσπ. Φωτεινής είχε βαριάς μορφής επιληψία. Κάποια μέρα έπαθε σοβαρή κρίση και η κόρη πήρε τηλέφωνο τον Ιωάννη, ζητώντας του να πάει το γρηγορότερο δυνατόν σπίτι τους. Μέχρι να πάει ο Ιωάννης στο σπίτι, περίπου 30 λεπτά, η μητέρα κείτονταν στο κρεβάτι με την καρδιά της σταματημένη, χωρίς σφυγμούς και χωρίς αναπνοή. Όταν την είδε ο Ιωάννης, την σταύρωσε και η γυναίκα άνοιξε τα μάτια της απολύτως καλά. Ο Ιωάννης άφησε τον σταυρό του με τα άγια λείψανα στο σπίτι τους.
  Η εν λόγω κυρία ένα βράδυ σε φιλικό σπίτι που βρισκόμασταν στην Κερατέα συνάντησε τον Ιωάννη και επικαλέστηκε τον ίδιο τον Θεό σε κάτι που του είπε, ότι έλεγε αλήθεια. Το ίδιο βράδυ μετά από 2 ώρες η μητέρα αυτή έπαθε πάλι σοβαρή κρίση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο άρον άρον μέσα στην νύκτα και δεν συνερχόταν με τίποτα. Συνήλθε και πάλι μόνο όταν ο Ιωάννης προσευχήθηκε για αυτήν στον Θεό λίγη ώρα μετά να την συγχωρέσει.

  Τόπος Ελλάδα.

  Άτεκνα ζευγάρια ερχόντουσαν και έπαιρναν ευλογία. Ο Ιωάννης σταύρωνε την κοιλιά της γυναίκας και ρωτούσε τι φύλλο ήθελε να είναι το παιδί. Η γυναίκα έμενε έγκυος φυσιολογικά και το παιδί ήταν το φύλλο που είχε ζητήσει.

  Τόπος ευρύτερη περιοχή Επταλόφου Μεσογείων.

  Οικογένειες λυτρώθηκαν από τα προβλήματά τους μετά από συζήτηση και προφητική διατύπωση γεγονότων που έγιναν όπως ακριβώς τους τα είχε περιγράψει ο Ιωάννης.

  Τόπος Αίγιο.

  Βρισκόμουν σε σπίτι φιλικό, ενώ ο Ιωάννης ήταν στα Καλύβια. Μελετούσα την Καινή Διαθήκη και ξαφνικά άρχισα να βιώνω όλη την πόλη! Ήταν κάτι που είχα ζητήσει από τον Χριστό στην προσευχή μου να μου το δείξει πώς λειτουργεί, και εκείνη την ώρα ο Χριστός μου το έδειχνε. Το ανθρώπινο σώμα μου δεν ήταν αρκετό να το αντέξει, και ένιωθα ότι έφευγα προς τα πάνω, προς τον Θεό. Έσβηνα στην Γη και έφευγα για τον Ουρανό. Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά, όπου δέχτηκα τηλέφωνο από τον Ιωάννη, ο οποίος με έντονη φωνή μου ζήτησε να γυρίσω πίσω, καθότι επαναλαμβάνω έφευγα. Ξεστόμισα την φράση «γυρίζω» και μετά από λίγο ήμουν πάλι στην Γη, όπως πριν. Είχα ζητήσει από τον Χριστό να μου δείξει σε ποια κατάσταση είναι μόνιμα ο Ιωάννης, ο οποίος με απέτρεπε από αυτό, λέγοντάς μου ότι δεν θα αντέξω και δεν τον πίστευα. Έτσι, το ζήτησα από τον ίδιο τον Χριστό με τα αποτελέσματα που περιέγραψα. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Ιωάννης, δεν είχε χρόνο να με χαιρετήσει, αυτά τα τυπικά «γεια σου, τι κάνεις», αλλά αμέσως μου ζήτησε να γυρίσω πίσω. Τα συμπεράσματα δικά σας.

  Τόπος Όλυμπος, προφήτης Ηλίας, πάνω από το Λιτόχωρο.

  Ο Ιωάννης κήρυττε επί 7 ημέρες χωρίς διάλειμμα και χωρίς ύπνο σε παιδιά και στις οικογένειές τους που ερχόντουσαν με βάρδιες καθόλη την διάρκεια της ημέρας και της νύκτας. Επαναλήφθηκε το ίδιο για διάρκεια 4 ημερών μετά από λίγες μέρες. Μάλιστα, ερχόντουσαν πολλοί από το Άγιον Όρος που τον γνώριζαν για να πάρουν την ευχή του και απόλα τα μέρη της Ελλάδος ερχόντουσαν οικογενειακώς και κατασκήνωναν για να ακούσουν την κατήχησή του, τον Λόγο του Θεού.

  Τόπος ευρύτερη περιοχή Επταλόφου Μεσογείων.

  Ο Ιωάννης έμεινε 72 ΗΜΕΡΕΣ μέσα σε ένα καλύβι προσευχόμενος, χωρίς φαγητό και νερό, φορώντας το ράσο μόνο στη μέση. Χειμώνα καλοκαίρι προσεύχεται έτσι.

  Τόπος Άνω Βάθια, Εύβοια.

  Δέχτηκα τηλέφωνο μέσα στην νύκτα από τον Ιωάννη για ένα τραγικό δυστύχημα που είχε συμβεί με μια οικογένεια, όπου σκοτώθηκε ένα από τα παιδιά τους σε αυτοκινητιστικό. Ο Ιωάννης πήγε μέσα στην νύκτα στο σπίτι της οικογενείας, ενώ εγώ πήγα το πρωί που ξημέρωσε. Όταν έφτασα εκεί, δεν υπήρχε θρήνος στην οικογένεια, ενώ η μητέρα του παιδιού που σκοτώθηκε χαμογελούσε και φαινόταν ότι ζούσε μια ευτυχισμένη ημέρα. Η Αγάπη επικρατούσε στο σπίτι που ήταν γεμάτο από ανθρώπους, μεγάλους και παιδιά, που ήρθαν να συλλυπηθούν. Πολλοί από αυτούς όταν ερχόντουσαν και έβλεπαν αυτήν την ευτυχισμένη κατάσταση θύμωναν και παρεξηγούσαν το συμβάν. Δυστυχώς δεν μπορούσαν να νοήσουν πως είναι να υπάρχει παρουσία Θεού σε ένα μέρος και αποκάλυψη του πού είχε πάει το παιδί. Και μην αναρωτηθεί κανείς γιατί το παιδί δεν γύρισε πίσω στην ζωή στην Γη. Όποιος έχει απορία ας ρωτήσει τον Θεό. Ακόμα και στην κηδεία που πήγα, πρώτη φορά στην ζωή μου έβλεπα μητέρα που έχει χάσει το παιδί της να μην κλαίει, αλλά να είναι απολύτως γαλήνια!

  Τόπος ευρύτερη περιοχή Επταλόφου Μεσογείων.

  Άνοιγμα του βιβλίου της ζωής. Αναφορά στα μέλλοντα. Ήδη έχουν γίνει πολλά όπως ακριβώς ειπώθηκαν….
  ***

  Υπάρχουν πολλά πολλά ακόμα θαύματα, αλλά προτιμώ να μην τα πω εγώ, αλλά να τα εξιστορήσουν οι ίδιοι που τα έζησαν.

  Αυτά είναι πολύ λίγα από όσα θαύματα και θεϊκά συμβάντα έζησα με τον Ιωάννη. Η μεγαλύτερή μου όμως αποκάλυψη, αυτή που με συγκλόνισε πιο πολύ απόλες σε ολόκληρή μου την ζωή είναι η αποκάλυψη του ποιος είναι ο Ιωάννης. Μια μέρα πριν χρόνια αποφάσισα να μελετήσω τις προφητείες των Αγίων Πατέρων μας και Προφητών μας. Τότε διαπίστωσα πώς διάβαζα αυτό που ζούσα με τον Ιωάννη. Κλονίστηκε το είναι μου να συνειδητοποιήσω πώς ο Θεός μου φανέρωσε τον άνθρωπό Του. Ζούσα το έργο του Θεού στην καθημερινότητά μου και βίωνα την ουσία του Λόγου της Αληθείας.
  Ο Ιωάννης είναι η φωνή. Εμείς ποιοι είμαστε;;;;

  ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
  http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2016/01/blog-post.html

  εχουμε αγιους και σημερα ……………. το αξιζουμε ετσι που γιναμε σα ανθρωποι ???? ευχαριστουμε θεε μου που μας αξιωνεις να εχουμε ανθρωπους σου ακομα κι τωρα που εχουμε γινει αποστατες εσυ μας αγαπας κι μας δειχνεις αγιοσινη κι ουρανια προστασια

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s