Το όραμα της παιδικής κλινικής στη Τανζανία. 1000 βαπτίσεις, 100 ορθόδοξοι γάμοι. Vision of a childen’s clinic in Orthodox mission of Tanzania.

Το όραμα της παιδικής κλινική στη Τανζανία. Μεγάλη δωρεά υπήρξε για μας η Ιεραποστολική επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Δημητρίου στην περιοχή της Ιρίγκας. Συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του Ιερείς και εθελοντές, επεσκέφθη τους νέους Ιερούς Ναούς, διδάσκοντας τους Ιθαγενείς και σκορπώντας απλόχερα την Αγάπη προσφέροντας ελπίδα, χαρά, τόνους τροφίμων και ρουχισμού. Παράλληλα, το Χριστεπώνυμο ποίμνιο αυξήθηκε με περίπου 1.000 Βαπτίσεις και 100 Γάμους.

Orthodox church in Africa

 

Εκτός των ανωτέρω, ο καλός Θεός έδωκε τη μεγάλη δωρεά να τεθεί από το Σεβασμιώτατο ο θεμέλιος λίθος του Ι. Ναού Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης εις το χωριό Μκόγκα Ιρίγκας. Τέλος, η ανύστακτη ποιμαντική μέριμνα του Επισκόπου μας είχε ως αποτέλεσμα τη χειροτονία δύο κληρικών και τη χειροθεσία δέκα τριών αναγνωστών-κατηχητών.

Προσφιλείς αναγνώστες, παρακαλούμε, συνεχίστε να διατηρείτε ανοικτά τα φιλάνθρωπα σπλάχνα της ευλογημένης καρδιάς σας και βοηθήστε μας. Βοηθήστε, αδελφοί, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των 10.000 ευρώ, το οποίο χρειάζεται για να αποπερατωθεί η κλινική του Αγίου Παντελεήμονος στο Magalali Ίριγκας. Σε μία ακτίνα περίπου 20 χιλιομέτρων, χιλιάδες άνθρωποι είναι χωρίς ιατροφαρμακευτική βοήθεια. Ιδιαιτέρως, μην αφήσετε τα παιδιά να πεθαίνουν. Η κλινική που θα αποπερατωθεί με το δικό σας οβολό, θα διασώσει πλήθος παιδικών υπάρξεων.

Τα παιδιά εκεί είναι παιδιά του ιδίου με εμάς Θεού. Επομένως είναι και δικά μας παιδιά.

Αρχιμ. Φώτιος Χατζηαντωνίου

Πρωτοσύγκελλος Ι. Μ. Ειρηνουπόλεως

ΠΗΓΗ:http://ierapostoli.wordpress.com/2013/10/09/childrens_clinic_orthodoxtanzania/#more-9194

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s